Sponsorer

Da jeg er privat dagplejer står jeg selv for alt indkøb til dagplejen, derfor søger jeg sponsorater som hjælp til indkøb af forskellige ting.

Så hvis der er nogen der har interresse i at hjælpe os, er i meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil her på min hjemmeside informere om hvem der har sponsoreret, samt lave opslag på Facebook.

www.legeskab.dk

Legeskab har sponsoreret bogen " førstehjælp til fantasien " af Tina Dalbøge samt givet et tilskud til den originale sansegynge. Vi takker mange gange og glæder os til at få gyngen i brug i haven.

Præsentation af Legeskab:

Børn er født med en enestående kreativitet, som de skal have lov at udfolde frit. For det er i legen, vi lærer, hvem vi er, og hvad vi kan. Derfor skal legen ikke begrænse, men udvide, undre, motivere og inspirere børn til at se og mærke deres verden. Jeg synes, alle børn burde have lov at leve som Peddersen og Findus. At plante frikadeller og skabe vilde og vidunderlige ting i et stort værksted hver dag. Derfor har jeg startet Legeskab. Som en hyldest til kreativiteten og det hele barn. Jeg ser barnet som kreatør og legeekspert, og jeg vælger og sælger legetøj, der kan hjælpe forældre og barnets andre voksne med at se mulighederne i den fantasifulde børneverden. Vi kan ikke lære børn at lege. Men vi kan understøtte deres lyst til at gøre det.

Legeskab er ikke kun et butik, vi har også skabt et Videnshus http://www.legeskab.dk/Videnshus-213.aspx , hvor vi inviterer pædagogiske helte og kreative ildsjæle til at fortælle om børns kreativitet og værdien af leg. De diskuterer levende, hvordan vi holder liv i legen, og hvorfor det er så vigtigt for alle mennesker at bevare kontakten til det indre legebarn, fra vi fødes, til vi dør. Videnshuset formidles på Facebook og i nyhedsbrevet til Legeskabs mange nyhedsbrevsmodtagere.


Anja og Legeskab har samarbejdet om at udbrede budskabet om legens værdier. Legeskab har bidraget til mere leg med kreativitetsbogen ”Førstehjælp til fantasien” af Tina Dalbøge samt tilskud til den originale
Sansegynge.

Legeskab er startet på Facebook med gode tilbud på unikt og kreativt legetøj, stof til eftertanke om glæden ved leg og inspiration til sjove lege for hele familien. Bliv ven med Legeskab allerede i dag.

Email:

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.08 | 00:07

Hej

Vi har en dreng på 2 år, som vi mangler en pasnings-plads til – gerne pr. 1. november.

Derfor vil jeg gerne høre, hvordan det ser ud med ledige pladser

...
22.08 | 00:47

Nuhhhrr! Hvor er de kære!

...
18.05 | 09:01

Ja det er vigtigt at have hjelm på når man kører vildt ;o)

...
18.05 | 08:58

tit tit :o)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE